badkamer

Badkamers

Badkamers behoren tot één van de belangrijkste ruimtes van uw woning en worden steeds meer gezien als een plek waar u heerlijk kunt ontspannen. Comfort staat hierbij centraal. Op welke manier gaat u uw badkamer gebruiken? Wat zijn uw wensen? Wilt u een bad of uitsluitend een douche? De Vries Interieurprojecten zet uw smaak, wensen en ideeën graag om in een ontwerp op maat. 

Sanitair

Samen zullen we de benodigde materialen uitzoeken. Bij ons vindt u namelijk alles wat u nodig hebt voor het inrichten van uw badkamer. Sanitair, radiatoren, vloerverwarming en accessoires van bekende merken Grohe, Varono, Duravit, Geberit en nog veel meer. Zo profiteert u van onze interessante prijsafspraken met verschillende groothandels en leveranciers. Als het ontwerp gerealiseerd is en het bijpassende sanitair uitgekozen, maken wij een gedetailleerde en transparante offerte. Zo krijg u volledig inzicht in de kosten. 

Eén aanspreekpunt 

Vaak krijgt u tijdens het proces van een nieuwe badkamer met meerdere partijen te maken. Denk aan een showroom verkoper, de aannemer en de installateur. Bij De Vries Interieurprojecten heeft u één aanspreekpunt, van ontwerp tot uitvoering. 

Iedere badkamer is uniek, omdat het afgestemd is op uw wensen en woonsituatie. 

 logo
Adresgegevens

De Vries Interieurprojecten

Veenderij 21 
2821 ZM Stolwijk

T: 0182 - 343600
M: 06 - 5478 3147

www.devriesinterieurprojecten.nl
info@devriesinterieurprojecten.nl

 logo