Interieur inrichting

Interieur inrichting

De Vries Interieurinrichting is een creatieve inspiratiebron voor het verbouwen, restylen en inrichtingen van uw woning. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van al uw interieur ideeën en hebben ruime ervaring als het gaat om herinrichten en nieuwbouw. We leveren alleen de beste kwaliteit en voeren het hele traject in eigen beheer voor u uit. Van ontwerp tot realisatie. Graag bieden we complete totaalprojecten, maar ook gedeeltelijke projecten nemen wij aan. 
 

Interieurontwerp en bouw

Een interieur is persoonlijk en u weet als geen ander wat bij u past. Elk interieurontwerp begint bij ons dan ook met luisteren. Op basis van uw wensen gaan wij op zoek naar een totaalbeeld voor de inrichting. Heeft u totaal geen idee of wilt u hierbij een advies dat goed aansluit op uw persoonlijke wensen en de bijbehorende locatie en/of ruimtes? Met behulp van een goed ontwerp kunnen we aan de slag met de interieurbouw. 
 

Meubels op maat

Bent u op zoek naar een meubelstuk op maat of wilt u een onderscheidend element in uw interieur opnemen?  Voor elk interieurontwerp, elke stijl en elk budget, leveren wij passend maatwerk. Hierbij kunt u denken aan bars, receptiebalies, kasten en nog veel meer. Uw persoonlijke wensen combineren we met onze creativiteitten. Zo bent u altijd verzekerd van een exclusief interieur. 
 

Italiaans projectmeubilair

Één van onze specialiteiten is het toepassen van Italiaans projectmeubilair. Wij werken samen met Meco en Arredi-spd. Kwaliteit staat altijd voorop. 

 

 

 

 

 logo
Adresgegevens

De Vries Interieurprojecten

Veenderij 21 
2821 ZM Stolwijk

T: 0182 - 343600
M: 06 - 5478 3147

www.devriesinterieurprojecten.nl
info@devriesinterieurprojecten.nl

 logo