Stoffering

Stoffering

Een ruimte is pas een prettige werkplek wanneer het interieur, de stoffering en de ruimtelijke omgeving volledig met elkaar geïntegreerd zijn. Een praktische, maar stijlvolle inrichting zorgt voor een positieve uitstraling. De Vries Interieurprojecten is specialist op het gebied van stoffering, vloerbedekking, raamdecoratie, ondervloeren en binnen- en buitenzonwering. Voor ons is elk project een nieuwe uitdaging en hebben wij de juiste aankleding. Graag realiseren wij het gehele project, van idee tot oplevering. Na perfecte uitvoering wordt ook aan service en onderhoud de noodzakelijke aandacht besteed. Of het nu gaat om scholen, kantoren, woningen, hotels, kinderdagverblijven, restaurants of openbare gebouwen, wij zijn de proactieve partner die u zoekt en denken met u mee om gezamenlijk tot het beste resultaat te komen.
 

Vloeren 

Vloeren vormen de basis voor de rest van het interieur. Het bepaalt niet alleen de sfeer van een ruimte, er moet ook rekening gehouden worden met slijtvastheid. Door onze schat aan ervaring kunnen wij u van een uitstekend vloeradvies voorzien. Wij hebben kennis op het gebied van onderhoud, vochtbestendigheid, slijtvastheid, hygiëne en andere functionaliteiten. Voor elk budget weten wij een passende, sfeervolle vloer aan te bieden. 

Wij leveren een breed aanbod aan vloerproducten van goede en betrouwbare fabrikanten, waaronder:

  • M-Flor
  • Nuance
  • Leoxx/Anker
  • Quick-step
  • Forbo

U kunt ook bij De Vries Interieurprojecten terecht voor specifieke toepassingen, zoals het stofferen van trappen en het aanbrengen van ondervloeren.
 

Advies op maat 

Gebruiksvoorwaarden en toepassingen zijn per vloer verschillend en daarom geven wij bij projectstoffering adviezen op maat en zorgen we voor een optimale begeleiding. Doordat wij vloerdeskundigen op elk terrein hebben, is het ook mogelijk om De Vries Interieurprojecten op deelgebieden van vloerafwerking en vloerstoffering in te zetten. Onze specialisten hebben ervaring met en kennis van vrijwel alle soorten vloeren en stofferingsmaterialen.

Bij zowel complete als gedeeltelijke vloerafwerking en projectstoffering houden wij altijd rekening met uw wensen rond kwaliteit, ontwerp en efficiency. In combinatie met onze inzichten en ons enthousiasme krijgt u altijd een perfect eindresultaat.

 

 

 

 logo
Adresgegevens

De Vries Interieurprojecten

Veenderij 21 
2821 ZM Stolwijk

T: 0182 - 343600
M: 06 - 5478 3147

www.devriesinterieurprojecten.nl
info@devriesinterieurprojecten.nl

 logo