Zonweringen

Zonwering

Bij het inrichten van een woning gaat het om het creëren van een persoonlijke sfeer. Gordijnen en zonwering spelen hierin een belangrijke rol en zijn een fijne toevoeging op je woning. Ze zorgen ’s nachts voor een donkere slaapkamer en overdag voor beschermen tegen de zon. Daarnaast kan het een prachtige toevoeging zijn op het interieur. De Vries Interieurprojecten heeft voor ieder interieur passende zonwering, van trendy tot tijdloos, van sfeervol tot zakelijk. Met deze stijlvolle en eigentijdse raamdecoratie producten zijn er verschillende lichtinvallen te creëren. 
 

Advies

Bij geen enkel project kan standaard projectzonwering geleverd worden. Daarom geven we graag advies inzake de toe te passen projectzonwering, rolluiken en eventuele besturingen om te komen tot een optimaal resultaat. Wij kunnen u advies geven op het gebied van kleuren, trends, stijlen en sfeer. Uiteraard passen wij dit aan op uw persoonlijke smaak en uw tevredenheid. Indien u een keuze hebt gemaakt wordt de zonwering door ons op vakkundige wijze gemeten en opgehangen.
 

Buitenzonwering

Buitenzonwering bepaalt voor een groot gedeelte het aanzicht van een gebouw. Door de enorme keuze in materialen, kleuren en soorten buitenzonwering kunt u het gebouw de uitstraling geven die u wenst. Tevens geeft buitenzonwering u alle ruimte om optimaal van uw woning te kunnen genieten. schaduw, lichtregulatie en verkoeling. Geen zon en warmte binnen, wel zicht naar buiten. 
 

Binnenzonwering

Met binnenzonwering kunt u spelen met licht. Maar daarnaast beïnvloedt u met binnenzonwering ook het zicht, UV straling, warmte en sfeer. Wilt u de zon in uw woning laten schijnen? Of juist uit uw huis weren? Wij maken van uw vraag een ontwerp op maat, passend in elk raam. Onze medewerkers komen langs op locatie. In uw woning of bedrijfsruimte kijken zij wat er mogelijk is. Op basis daarvan komen ze met een passend advies. 

Zonwering biedt dus veel mogelijkheden voor decoratie en functionaliteit. Wij leveren maatwerk en werken samen met:

  • Nuance
  • Luxaflex
  • Verano 

 

 

 

 logo
Adresgegevens

De Vries Interieurprojecten

Veenderij 21 
2821 ZM Stolwijk

T: 0182 - 343600
M: 06 - 5478 3147

www.devriesinterieurprojecten.nl
info@devriesinterieurprojecten.nl

 logo